Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Передсвятковий ярмарок відбувся на Горохівщині

Хіба може бути свято без музики та пісні, різноманітних веселощів та конкурсів?

Горохівська РДА

Передсвятковий ярмарок відбувся на Горохівщині

Організатори ярмарку створили атмосферу справжнього свята

21 грудня 2018 року на центральній площі міста відбувся передноворічний ярмарок з продажу сільськогосподарської, харчової продукції місцевого виробництва для підтримки продовольчого забезпечення жителів району та міста. З давніх-давен ярмаркове дійство перетворювалось на справжнє свято. З усіх куточків з’їжджались люди, хто торгувати, хто придбати. А яке ж свято без музики та пісні, різноманітних веселощів та конкурсів.

В ярмарковій торгівлі взяло участь 20 сільськогосподарських товаровиробників та інші суб’єкти господарювання району та міста.

Відтак під час реалізації сільськогосподарської та харчової продукції гостей розважали найкращі колективи художньої самодіяльності району. Організатори ярмарку створили атмосферу справжнього свята. Привітала усіх присутніх з наступаючими Різдвяно-новорічними святами голова райдержадміністрації Юлія Гринчук.

В ярмарковій торгівлі взяло участь 20 сільськогосподарських товаровиробників та інші суб’єкти господарювання району та міста. До уваги ярмаркуючих в широкому асортименті було представлено, зокрема: круп’яні та макаронні вироби, борошно, олія, жива риба, кисломолочна продукція, молоко, яйця, мед, ковбасні вироби, яблука та ялинки. Окрім того, жителі міста та району могли скуштувати запашні пиріжки та інші смаколики, спробувати гарячого чаю чи кави. Також були представлені народними умільцями вироби ручної роботи.

Варто відзначити, що реалізація представленої продукції здійснювалася за оптовими цінами, які були нижчі за ринкові. Чимало городян прийшли цілими родинами. Вибирали необхідне та висловлювали вдячність за хорошу організацію, широкий асортимент та доступні ціни. Таким чином ярмарок пройшов успішно.

Джерело: Відділ з питань внутрішньої політики, інформаційної діяльності та технологій апарату райдержадміністрації
Telegram Channel