Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Службовим псам організували усі умови! (Відео)

Разом оберігають кордони України.

Державна прикордонна служба України.

Службовим псам організували усі умови! (Відео)

Як відомо, нерідко військовослужбовці Держприкордонслужби несуть службу разом зі службовими собаками на досить віддалених ділянках кордону

При цьому транспортування чотирилапих помічників та корму  для них мають деякі труднощі. До того ж тварини через складні погодні умови у віддалених місцевостях, де немає теплих приміщень, часто хворіють.  

З метою забезпечення кінологічних підрозділів, управлінням озброєння та техніки організовано розроблення та виготовлення на базі Окремої комендатури охорони і забезпечення, власними силами, кінологічного комплексу на базі причепу.

Створений комплекс призначений для транспортування та розміщення в польових умовах на будь-якій ділянці місцевості чотирьох службових собак.

Зазначимо, що створений комплекс призначений для транспортування та розміщення в польових умовах на будь-якій ділянці місцевості чотирьох службових собак.

В похідному стані комплекс має чотири окремі відсіки для собак з вентиляційними отворами, з утепленим перестінками, освітленням, вандалостійкою підлогою.

Крім того, в комплекс входить кунг для зберігання майна, зокрема корму для собак, запасу питної води, посуду, аптечки, інструменту для збирання вольєру, складових вольєру, комплекту КРП, засобів захисту тощо.

Під час стаціонарного розміщення на ділянці місцевості розгортається вольєр з чотирма секторами, завдяки якому службові собаки можуть перебувати, як у будці так і на вулиці.

 

Джерело: Державна прикордонна служба України
Telegram Channel