Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Горохівський «Ветеран» традиційно пригадав дні служби

У церквиці відслужили панахиду за померлими і загиблими  міліціонерами

Леся Влашинець

Горохівський «Ветеран» традиційно пригадав дні служби

Згуртованість членів Горохівської районної організації пенсіонерів МВС України «Ветеран»  відома по всій Волині.  Офіцери Горохівщини, які в свій час присягнули на вірність народу України, і тепер пліч-о-пліч відстоюють свої права перед стінами Верховної Ради України. Вони, як і в часи міліцейської служби, почуваються єдиним колективом, коли йдеться про вирішення наболілих проблем, родиною, якщо потрібна матеріальна чи фізична допомога, друзями, з котрими завжди надійно і впевнено, товариством, люблячим змістовно  відпочивати в мальовничих місцинах Волині і екскурсувати її  містами

Взаємну повагу ветеранівці щороку засвідчують багатьма хорошими справами. А ще ревно дорожать улюбленою традицією: 20 грудня відзначати своє колишнє  професійне свято - День міліції. Повагу колишні правоохоронці Горохівщини відчувають вже багато років поспіль, зустрічаючись 20 грудня у світлиці, в якій починали чи продовжували шлях до зірок на погонах, зарекомендували себе офіцерами, колегами, людьми.   І цьогоріч ветеранівцям, очолюваним колишнім начальником Горохівського РВ УМВС України у Волинській області підполковником міліції Ігорем Богоносом, бажав бути поруч молодих офіцерів мудрим словом і доброзичливістю  начальник Горохіського відділу поліції ГУНП України у Волинській області полковник поліції Сергій Поторась.  Головний поліцейський району нагородив Грамотою за плідну співпрацю з правоохоронцями ветерана МВС України Леоніда Галія.  Таку ж відзнаку за високий професіоналізм та активну громадянську позицію у сприянні проведення реформ Національної поліції  адресував журналістам районної газети «Горохівський вісник». А Ігор Богонос подякував кожному, хто цінує почуття колективізму і людяності. Найперше побажав здоров’я і всіх гараздів дружинам уже покійних колег,  яких особливо шанує «Ветеран».

Повагу колишні правоохоронці Горохівщини відчувають вже багато років поспіль, зустрічаючись 20 грудня у світлиці, в якій починали чи продовжували шлях до зірок на погонах, зарекомендували себе офіцерами, колегами, людьми.

Традиційно сфотографувавшись, гуртом пішли до Свято-Миколаївського храму. У церквиці панахиду за померлими і загиблими  міліціонерами служив настоятель Свято-Миколаївського храму о. Роман Янів і хористи церкви. Духовний наставник назвав благородством такий щорічний молебень і побажав усім здоров’я і Божої милості. І хоча кладовище було завіяне снігом, на могилах покійних міліціонерів пам’ять про них засвідчили живі гвоздики.

Як і завжди, ще довго насолоджувалися спогадами, розповідали про нинішні радощі й тривоги, вітали зі вступом в організацію новачків, жартували, бажали одні одним молодіти душею, не забувати разом співані пісні. Запланували традиційно скупатися разом на Водохреще. І дякували за незабутню зустріч своєму лідеру Ігорю Богоносу.

Леся ВЛАШИНЕЦЬ

 
Telegram Channel