Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Учні Дубівської школи завітали до стареньких і одиноких

Діти старалися виконати чиєсь заповітне бажання

facebook.com/trotsyuk.roma

Учні Дубівської школи завітали до стареньких і одиноких

День святого Миколая — це зимове свято, яке залишається одним з найулюбленіших та довгоочікуваних для всіх: дорослі шанують пам’ять святого, а діти, зазвичай, знаходять під подушкою подарунки. А головне, що кожен вірить у диво. 

Учні ОНЗ «Дубівська ЗОШ І-ІІІ ст.» дуже старанно готувалися до цього свята, адже, рішення Ради лідерів освітнього закладу не залишило байдужими нікого. Хлопці на уроках трудового навчання виготовляли ялинкові прикраси – ангели, а дівчата 9 класу ввечері збиралися на дружні посиденьки, на яких шили з фетру кумедні новорічні ялинки. Учні ходили у магазини вибирати солодощі, а двоє дівчаток проявили свої кулінарні здібності і напекли імбирного печива і рогаликів. Вокальна група дівчат 8 класу розучувала пісні. Адже, у це святого не тільки дарують і одержують подарунки, а й намагаються виконувати чиєсь заповітне бажання. Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» повідомив голова Дубівської громади Роман Троцюк

Ось так школярі готувалися до поїздки в відділення стаціонарного догляду для постійного проживання с. Облапи територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг). 

Учні ходили у магазини вибирати солодощі, а двоє дівчаток проявили свої кулінарні здібності і напекли імбирного печива і рогаликів.

Ми переконані, що завдяки зусиллям учнів і вчителів освітнього закладу, відчули радість, піднесений настрій і чудеса, які приносить Святий Миколай, ті люди, які потребують цього особливо.

Надіємось, що для учнів відвідини цього закладу це не просто благочинна акція, це покликання, це потреба робити добрі справи й дарувати людям надію на краще.

Відділення стаціонарного догляду для постійного проживання функціонує в селі Облапи на території Дубівської об’єднаної громади. У відділенні проживають вісімнадцять одиноких громадян з території всього Ковельського району. З нового року відділення буде передано з територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Ковельської райдержадміністрації до центру надання соціальних послуг Дубівської об’єднаної громади. Отже, з Нового року в Дубівській громаді запрацює повноцінний центр надання соціальних послуг з трьома відділеннями, який буде надавати соціальні послуги не тільки жителям громади, а й по договору міжмуніципального співробітництва між об’єднаними громадами Ковельського району ф за одинокими громадянами які проживають в стаціонарному відділенні.

Telegram Channel