Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Льодова фантастика та теплі шкарпетки

Шкода, що ця краса зникне.

FainaIdea.

Льодова фантастика та теплі шкарпетки

Шведське містечко Юккасьярві стало офіційним місцем проведення конкурсу на будівництво крижаного готелю IceHotel

Цього року проект IceHotel може похвалитися ще більш розширеної командою художників, архітекторів і будівельників, що дозволило збільшити житловий простір усередині готелю і урізноманітнити його. Причому весь готель був переважно побудований зі снігу та льоду із найближчої річки, розповідає портал FainaIdea.

Проект IceHotel є одним з найбільш цікавих і незвичайних для всіх, хто мріяв провести хоча б день у крижаній юрті або наметі – при цьому в плані зручностей готель абсолютно не поступається багатьом світовим готелям. До уваги гостей пропонуються більш ніж просторі крижані кімнати з усім необхідним оздобленням, окремі «гарячі» кімнати, власний бар-ресторан і навіть магазин солодощів.

 Адже середня температура в звичайних кімнатах становить близько -5 градусів за Цельсієм.

Вся ця пишнота пропонується за ціною в 300 доларів США за одну ніч. Проте гостям варто заздалегідь запастися теплими шкарпетками і одягом. Адже середня температура в звичайних кімнатах становить близько -5 градусів за Цельсієм. А сам готель збудований у форматі підносеної округлої арки, що дозволяє підтримувати структуру з льоду і снігу досить впевнено, при цьому не використовуючи ніяких додаткових матеріалів і елементів, які могли б додатково збільшити вартість будівлі готелю IceHotel.

Варто зазначити, що поточний проект триватиме до 13 квітня 2019 року – тоді готель офіційно закриє свої двері і почне потихеньку танути.

Telegram Channel