Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
«Життя триває…»: волонтери випустили благодійний календар, присвячений ветеранам АТО

Календар назвали: «Ветерани. Життя триває…»

facebook.com/backandalive.

«Життя триває…»: волонтери випустили благодійний календар, присвячений ветеранам АТО

Волонтери фонду «Повернись живим» випустили вже третій благодійний календар, і в цьому році присвятили його ветеранам АТО

Календар має назву «Ветерани. Життя триває…», і розповідає історії бійців 95-тої, 93-ої, 80-тої, 53-тої, 30-тої, 25-тої та 101-ї бригад, а також батальйону НГУ ім. генерала Кульчицького, 34-го батальйону «Батьківщина» та підрозділів «Правого сектору» - вже у цивільному житті після служби. Про це пише УНІАН.

Портрет кожного з героїв календаря - це не просто історія людини, що пережила війну. Це історії перемог.

«Портрет кожного з героїв календаря - це не просто історія людини, що пережила війну. Це історії перемог. Перемог у боях, перемог над обставинами і перемог над собою", - повідомляють волонтери на сторінці фонду «Повернись живим». Кошти від продажу календаря будуть спрямовані на придбання безпілотного апарату з можливістю тепловізійного спостереження для 40 окремої артилерійської бригади. На сторінках каленаря-2017 «Ветерани. Життя триває…» є портрети декого з героїв календарів 2015-2016 рр. - «Кіборги» та «Кіборги. Рік потому» – зокрема Євген Турчак «Жора» (Спілка ветеранів АТО) та Дмитро Крикун «Амур» (Кіборг-масаж) з 95-тої ДШБ, але вже з історіями їхнього успіху на «мирній» території.

Telegram Channel