Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Юний шачанин виконав вальс на фестивалі для творчих дітей учасників АТО

Артур Мерчук виконав на акордеоні вальс «Бабине літо».

Район.Шацьк

Юний шачанин виконав вальс на фестивалі для творчих дітей учасників АТО

Син учасника АТО з Шацька взяв участь у фестивалі для дітей, чиї батьки захищають або ж захищали цілісність держави у війні з агресором – Росією

Під час заходу, який відбувся у Луцьку, усі охочі змогли насолодитися виступами юних талантів, а також взяти участь у майстер-класах та виготовленні колективної інсталяції. Наприкінці заходу усі діти військових отримали подарунки від Святого Миколая.

Артур Мерчук взяв участь у номінації інструментальне мистецтво (гра на акордеоні), виконавши вальс «Бабине літо».

Обласний фестиваль для творчих дітей учасників АТО «Самоцвіти» за участю військових капеланів та волонтерів пройшов у Волинському державному центрі естетичного виховання учнів загальноосвітніх шкіл та технічних навчальних закладів. Зі слів директорки центру Оксани Дідик, фестиваль «Самоцвіти» по-своєму унікальний, адже така подія в Луцьку відбулася вперше. Проте у планах організаторів – проводити подібні заходи щороку.

До цього заходу долучився і опорний заклад НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – гімназія» смт Шацьк. Заклад на фестивалі представляв талановитий, обдарований учень 5-А класу Артур Мерчук, він взяв участь у номінації інструментальне мистецтво (гра на акордеоні), виконавши вальс «Бабине літо».

Telegram Channel