Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Ініціатором доброчинства і благодійності виступає волинський… священик

Настоятель Свято-Миколаївського храму міста Горохів, ювіляр отець Роман Янів.

Фото Лесі ВЛАШИНЕЦЬ.

Ініціатором доброчинства і благодійності виступає волинський… священик

Серед гарних подій, які в Горохові відбулися у 2018-му році, сонячним від людської поваги запам’ятається ювілей митрофорного протоієрея отця Романа Яніва

Парафіяни Свято-Миколаївського храму, в якому отець Роман уже 16 років поспіль молиться за здоров’я людей і щастя України,  завжди з гордістю кажуть, що мудре слово їхнього духовного наставника слугує оберегом і дороговказом, що отець Роман – священик від Бога, мудрість якого променями торкається сердець від наймолодшого до найстаршого парафіянина церкви. 

– Наш настоятель є й ініціатором доброчинства і благодійності. Разом із ним ми побували на святій землі Єрусалиму, у храмах Києва, Почаєва, Тростянця, Володимира-Волинського, Зарваниці, Карпат, Львівщини, де в невеличкому містечку Старому Самборі народився ювіляр, – розповідали миряни.

Отець Роман – священик від Бога, мудрість якого променями торкається сердець від наймолодшого до найстаршого парафіянина церкви.

Серед зими були барвистими букети квітів, гарними, як весняний цвіт, віншування отцю Роману з його життєрадісним ювілеєм! Вітальні слова від церковного хору і парафіян священнослужителеві  першими адресували дяк Ганна Боровець, касир церкви Тетяна Новосад і хористка Віра Зімоха. Перевесло поздоровлень квітувало повагою священнослужителів Української Православної Церкви Київського Патріархату, учнів ЗОШ І-ІІІ ступеня №1 імені Івана Франка м.Горохова і директора школи Віктора Савчука, учнів НВК «ЗОШ І-ІІІ ступеня - гімназія» м.Горохова.

А в день святого Миколая парафіян – із престольним празником, а настоятеля Свято-Миколаївського храму отця Романа Яніва – зі знаковими іменинами  вітали голова районної ради Тарас Щерблюк, Горохівський міський голова Віктор Годик. Керівники щиро бажали ювілярові міцного-міцного здоров’я і Божого благословення, дякували за віру в Україну й українців, за постійні молитви за мир і повернення додому живими військовослужбовців, які протистоять на Донбасі проросійському агресорові. Потому о. Роман Янів щасливо усміхався, споглядаючи, як радіють його найдорожчі прихожани - діточки, отримуючи солодкі подарунки від керівника ПП «Макс Ком» Оксани Щерблюк. 

Леся ВЛАШИНЕЦЬ.

Telegram Channel