Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Болгари прикрасили подаровану Москвою ялинку... синьо-жовтими корабликами

Болгари неабиякі молодці!

Gazeta.ua

Болгари прикрасили подаровану Москвою ялинку... синьо-жовтими корабликами

У такий спосіб підтримали наших моряків

У Софії подаровану Росією новорічну ялинку прикрасили символічними блакитно-жовтими корабликами. Акцію організували в знак підтримки полонених українських моряків.

Акція відбулася біля собору Святої Неділі. Про це розповіли у Всесвітньому русі патріотів України, передає Gazeta.ua з посиланням на Укрінформ.

Організаторами виступили болгарські громадяни, яких обурив факт, що ялинка, подарунок від Москви, встановлена перед знаковою церквою Болгарії - храмом Святої Неделі.

"Організаторами виступили болгарські громадяни, яких обурив факт, що ялинка, подарунок від Москви, встановлена перед знаковою церквою Болгарії - храмом Святої Неділі. До акції приєдналися представники української громади, діаспори ", - розповіли в організації.

Активісти приносили до ялинки жовті і сині кораблики. На багатьох з них були написані імена полонених українських військових моряків.

Водночас в мережі запустили флешмоб на підтримку полонених Росією українських моряків. Усіх небайдужих закликають прикрашати оселі та новорічні ялинки жовто-блакитними паперовими корабликами. Після цього фотографувати все це і знімки з хештегом #Жовто_блакитний_кораблик_на_ялинку виставляти на сторінках у соціальних мережах, а також надсилати Всесвітньому руху патріотів, який публікуватиме результати флешмобу.

Telegram Channel