Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Горів автобус, який прямував із Ковеля до Варшави

На щастя, пасажири живі, хоча залишилися без речей і документів.

©Ukrinform

Горів автобус, який прямував із Ковеля до Варшави

Люди самостійно залишили транспортний засіб до прибуття вогнеборців

25 грудня о 02:54 до служби "101" надійшло повідомлення про пожежу в двоповерховому автобусі "Неоплан" на трасі М 07 "Ковель – Київ" біля зупинки с.Мар’янівка Ковельського району. Автобус прямував за маршрутом "Київ-Варшава", на момент виникнення пожежі всередині перебувало 10 людей (7 пасажирів та троє чоловік екіпажу), повідомляє ДСНС

Люди самостійно залишили транспортний засіб до прибуття вогнеборців.

Пасажири лишилися без документів та цінних речей.

До місця події  було направлено два автомобілі  4-ї ДПРЧ Управління ДСНС у Волинській області, пожежний автомобіль МПО Радошин. 

Для гасіння полум'я рятувальники застосували спеціальні пожежні водяні стволи з використанням піноутворювача. Горіння ліквідували о 4:02. Внаслідок  пожежі ніхто не постраждав.

Знищено внутрішнє облицювання автобусу, відсік двигуна, деякі речі та документи водіїв та пасажирів. Причина загоряння  встановлюється.

Зі слів пасажира Євгена Середи, загоряння почалося на другому поверсі автобуса на передніх місцях. Чоловік каже: відчув як на нього капнув розплавлений пластик. Дівчина Марина, яка сиділа поруч, помітила пожежу. Вони з Євгеном Середою розбудили пасажирів та вийшли з автобуса, який згорів за кілька хвилин. Це сталося біля зупинки Мар'янівка. Люди лишилися без документів та цінних речей, розповідає UA: Волинь.

Telegram Channel