Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Ковельчанки Юлія Ткач та Ольга Падошик - серед кращих борчинь 2018 року

Елітний борцівський клуб нагороджує тільки кращих з кращих

kovelpost.com

Ковельчанки Юлія Ткач та Ольга Падошик - серед кращих борчинь 2018 року

А ковельчани Ігор Падошик та Олег Стус - серед кращих тренерів

24 грудня в Холі Чемпіонів «НСК «Олімпійський» відбулася традиційна церемонія нагородження кращих борців сезону. Про подію пише Кovelpost, з посиланням на Федерацію греко-римської боротьби України. Ось вже третій рік поспіль елітний борцівський клуб нагороджує кращих з кращих, тих, хто протягом року завойовував медалі найвищого ґатунку на світових борцівських килимах.

2018-ий рік видався дуже непростим, але врожайним на медалі. Загальний здобуток український збірних - понад 70 медалей європейських і світових чемпіонатів.Цього року Ліга розширила свої межі - вперше разом з борцями греко-римського стилю були відзначені представники вільної та жіночої боротьби. 

Серед нагороджених - юна ковельчанка Ольга Падошик та її тренери: Олег Стус та Ігор Падошик.

З-поміж інших - титулована українська борчиня, вихованка ковельської школи вільної боротьби, заслужений майстер спорту України, багаторазова призерка міжнародних турнірів та чемпіонатів світу Юлія Ткач.  У присутності дружньої борцівської родини видатні атлети отримали іменні срібні нагороди – символ багаторічної праці та волі до перемоги.

Під час урочистостей Асоціація спортивної боротьби України відзначила грошовими преміями всіх чемпіонів та призерів цьогорічних чемпіонатів та понад 120 особистих тренерів. Серед нагороджених - юна ковельчанка Ольга Падошик та її тренери: Олег Стус та Ігор Падошик. Нагадаємо, що Ольга цьогоріч має чимало нагород. Зокрема, вона стала чемпіонкою України та Європи з вільної боротьби серед юнаків і дівчат віком до 15 років, неодноразо перемагала та здобувала призові місця на різних міжнародних турнірах. 

Наприкінці церемонії всіх гостей чекав приємний сюрприз – календар на 2019-ий рік із зображенням чарівних дівчат, які в різні роки здобували медалі чемпіонатів Європи, світу та навіть Олімпіади. Календар покликаний продемонструвати багатогранність наших дівчат – непереможні на килимі, поруч зі своїми дітками – вони ніжні та люблячі матусі.

Telegram Channel