Астрологи радять йти у рік Свині без сала, ковбаси та шинки
Новий рік — особливе свято, тому над питанням про те, що повинно бути на столі при зустрічі 2019-го, варто замислитися заздалегідь. Господинею року стане жовта земляна Свиня
Астрологи дали поради стосовно меню для святкування Нового року, передає 1+1
Свиня зарекомендувала себе, як ненажерлива та всеїдна тварина, тому новорічний стіл повинен бути багатим і насиченим різноманітними стравами. Але не обов’язково готувати безліч делікатесів, які вимагають професійних кулінарних навичок.
Найголовніше правило майбутнього свята - на столі в жодному разі не повинно бути страв зі свинини.
Щоб задобрити Жовту Свиню, на святковому новорічному столі повинні бути горіхи, фрукти, овочі та різні солодощі. Різноманітні рибні страви, або канапки з ікрою. Від зелені та різноманітних салатів символ прийдешнього року також не відмовиться. Головне не додавайте у салати шинку, сало та ковбасу.
Окрім традиційних новорічних страв, астрологи зазначають, що цьогоріч у святкове меню чудово впишуться різні крупи, тому буде доречним поставити в центрі столу мисочку з пшеницею або пшоном.
Що стосується напоїв, товарто віддати перевагу легким винам, шампанському й оригінальним домашнім коктейлям. Також можна приготувати глінтвейн, пунш або грог з додаванням ягід і фруктів, які так полюбляє символ прийдешнього року.
Найголовніше правило майбутнього свята - на столі в жодному разі не повинно бути страв зі свинини.