Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Ви знаєте, де в Луцьку працюють помічники святого Миколая? На «СКФ Україна»! (Фото)

Бажаємо такого настрою увесь рік!

Фото: Олександра ДУРМАНЕНКА.

Ви знаєте, де в Луцьку працюють помічники святого Миколая? На «СКФ Україна»! (Фото)

Генеральний директор підприємства Володимир Цибульський власним прикладом демонструє, що таке соціально відповідальний бізнес

ПрАТ «СКФ Україна» — одне з ключових підприємств всесвітньо відомої корпорації SKF, добре знане завдяки своїм соціальним ініціативам. Зокрема, про допомогу дитячій футбольній команді, яка захищала честь України на міжнародних змаганнях. Принциповим для керівництва є й дотримання європейських стандартів оплати праці та організації виробництва. Окрім того, ще з 2015 року започатковано соціальну ініціативу — підтримку сімей воїнів АТО. Раніше дітям загиблих солдатів робили вартісні подарунки — планшети та велосипеди. Однак у 2017 році формат допомоги змінився — тепер це акція «Зимова подорож у мрію» — організація та фінансування мандрівок містами України та зарубіжжя.

Володимир Цибульський окреслив основні принципи роботи компанії.

 

Саме з цією метою — поділитися враженнями від прогулянок Львовом, Варшавою та Любліном — зібралися 27 грудня у конференц-залі підприємства ті, для кого й організовувався незабутній подарунок до Дня святого Миколая — діти та їхні батьки.

Ліна Галан розповідає про мандрівку Польщею.

 

Зустріч розпочалася із того, що генеральний директор підприємства Володимир Цибульський розповів про ключові напрямки діяльності компанії. Керівник наголосив на тому, що соціальні проекти були і залишаються важливим елементом партнерських взаємин між потужними підприємствами та державою.

Від тих діаграм аж задумалася!

Зокрема, діаграми проілюстрували значний внесок, який робить ПрАТ «СКФ Україна» для наповнення державного бюджету. Окремо пан Володимир звернув увагу на соціальні проекти компанії, серед яких і «Зимова подорож у мрію».

Пригадуємо миті подорожі!

 
 

Цьогоріч бюджет мандрівок становив 120 тисяч гривень. Компанія взяла на себе всі витрати та організаційні клопоти. 20-21 грудня 10 дітей загиблих учасників АТО відвідали Люблін і Варшаву. А ще 16 — разом із 4-ма мамами — 22 грудня побували у Львові. Поїздки мали тематичне спрямування: довести, що пізнавати світ — цікаво. У Польщі дітлахи відвідали музей «Центр Науки «Коперник», зустрілися з представниками Посольства України. У Львові ж, серед іншого особливо запам'яталася виставка «Мистецтво виживання» та розваги в комплексі «Ігроленд». Помітно було, що дітям дуже сподобалися подорожі — і менші, і старші ділилися враженнями, згадували прогулянки, експонати, експерименти та дозвілля.

А тепер враженнями діляться діти.

 
 

Позитивний досвід співпраці підприємства з управлінням соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Луцької міської ради відзначила Ліна Галан — начальник управління та подякувала керівництву ПрАТ «СКФ Україна» за небайдужість.

Ось такий вийшов календар.

 

Зустріч завершилася врученням подарунків від Володимира Цибульського. І мова йде не лише про смаколики — тістечка, фрукти, напої та пакунки із солодощами. Крім них малі мандрівники отримали оригінальний календар на 2019-й, оздоблений світлинами з подорожі.

Подарунки від Володимира Івановича.

Бажаємо такого гарного настрою увесь рік!
 
 

Діти не могли стримати захоплення, коли побачили себе на сторінках солідного видання. Залишається лише побажати, щоб здійснилися слова однієї із мам, яка дякувала генеральному директору ПрАТ «СКФ Україна»: «Запрошуйте нас, а ми залюбки поїдемо ще!»

Найцікавіше - знайти себе на сторінках.

Telegram Channel