Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Різдвяний концерт для бабусь і дідусів – опікунів

Волинь-нова

Різдвяний концерт для бабусь і дідусів – опікунів

Різдво - це найкращий час, аби робити подарунки. У рамках благодійного проекту Чужих дітей не буває - більше сотні людей, а саме бабусь, дідусів, які є опікунами, а також їх дітей отримали продуктові та подарункові набори

 Вого «Ми Плюс» спільно з Департаментом сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради допомогли відчути святковий настрій усім присутнім. Спільними зусиллями було влаштовано фуршет та сформовані набори для присутніх.

Усі присутні мали змогу подивитись театральну постановку, послухати та поспівати пісень разом з учасниками проекту та отримати неймовірні подарунки «HiBox», які збирали вихованці недільної школи церкви «Українська Асамблея Бога».

Волонтери ВОГО «Ми плюс» організували незабутній Різдвяний концерт та потішили творчими номерами, що оспівували народження Христа.

Окрім того, волонтери ВОГО «Ми плюс» відвідали дітей з обмеженими можливостями у санаторії «Дачний». Усі присутні мали змогу подивитись театральну постановку, послухати та поспівати пісень разом з учасниками проекту та отримати неймовірні подарунки «HiBox», які збирали вихованці недільної школи церкви «Українська Асамблея Бога». Це був незабутній час, де щасливі очі дітей стали найкращим подарунком для нас. Вже зовсім скоро нові поїздки та нові зустрічі.

 
Джерело: Чужих дітей не буває - Благодійний проект
Telegram Channel