Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У Києві 26-річний молодик покусав патрульного поліцейського

Сказитися можна!

Кореспондент

У Києві 26-річний молодик покусав патрульного поліцейського

У такий спосіб зловмисник намагався визволити свого затриманого товариша

У Голосіївському відділенні поліції Києва чоловік покусав поліцейського, заступаючись за свого товариша, якого затримали за крадіжку.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Києва, під час документального оформлення події до приміщення управління забіг невідомий, який почав вимагати відпустити товариша, нецензурно лаятися та погрожувати правоохоронцям, інформує УНІАН.

Чоловік спочатку схопився за зброю правоохоронця, а потім вкусив його за руку.

Чоловік спочатку схопився за зброю правоохоронця, а потім вкусив його за руку.

"У результаті чоловік схопився руками за вогнепальну зброю одного з поліцейських. А відтак правоохоронці затримали правопорушника, однак він чинив опір та вкусив за руку патрульного",- розповів старший слідчий Голосіївського управління поліції Олег Самойлик.

Чоловіка затримали у порядку ст. 208 КПК. З'ясувалося, що 26-річний зловмисник раніше вже був судимий за хуліганство. Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Правопорушнику оголошено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує до 5 років позбавлення волі.

Telegram Channel