Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
«У нього такі добрі очі й справжня біла борода!»

очі та щира посмішка пана Віктора випромінюють надзвичайну доброту та позитив.

Фото з Фейсбуку

«У нього такі добрі очі й справжня біла борода!»

Коли діти бачать нашого побратима Віктора Івановича, то порівнюють його зі Святим Миколаєм або з Дідом Морозом

«У нього та-а-кі добрі очі й справжня біла борода! – захоплюється дітвора.

Справді, очі та щира посмішка пана Віктора випромінюють надзвичайну доброту та позитив, а великий життєвий та професійний досвід допомагає молодшим побратимам у різних життєвих та службових ситуаціях. Пан Віктор щедро ділиться усім, що знає та вміє. А вміє він стільки!.. Його вмілі невтомні руки зробили на станках тисячі деталей, які поставили у стрій не одну сотню автомобільної та бронетехніки. Ремонтник в цивільному житті став незамінним у ремонтно-відновлювальному батальйоні нашої бригади.

 

Очі та щира посмішка пана Віктора випромінюють надзвичайну доброту та позитив, а великий життєвий та професійний досвід допомагає молодшим побратимам у різних життєвих та службових ситуаціях.

Побратими з надзвичайною повагою говорять про Віктора Івановича: «Людина надзвичайної мудрості, витримки і професіонал з великої літери!» Завдяки таким військовослужбовцям, як пан Віктор, наш ремонтно-відновлювальний батальйон вже кілька років поспіль визнано кращим серед багатьох інших ремонтних підрозділів.

А ще Віктор Іванович робить красиві сувенірні вироби, якими прикрашає територію підрозділу, створюючи тим самим своєрідну фотозону… Ніхто не проходить повз, всі фотографуються!

У свої 60 наш побратим сповнений енергії та оптимізму, адже вірить, що рух та активність в житті, а тим паче, у військовому, сприяють гарному настрою та самопочуттю. А там, каже, і до Перемоги недалеко! «, - йдеться у дописі 14-ої окремої механізованої бригади у Фейсбуці.

Telegram Channel