Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
«Перебрали? – Кохайтеся!»: вчені нарешті обґрунтували народний рецепт боротьби з похміллям

Коханий, а давай похмелимося разом...

ufonews.su

«Перебрали? – Кохайтеся!»: вчені нарешті обґрунтували народний рецепт боротьби з похміллям

І не вірте, що перегар шкодить хорошому сексу

Після веселої ночі ми часто страждаємо від головного болю і спраги. Однак того, хто напередодні перебрав з алкоголем, часто мучить і сексуальний голод.

Секс-коуч Христина Янсон пояснила виданню Bild, чому з похмілля так сильно хочеться сексу, передає УНІАН з посиланням на Inopressa.

Багато людей не можуть розслабитися і занадто багато думають під час сексу. Коли у них похмілля, вони поводяться більш розкуто та емоційно.

"Коли ми все ще напідпитку після останньої ночі та погано розуміємо, секс часто особливо вдалий. Багато людей не можуть розслабитися і занадто багато думають під час сексу. Коли у них похмілля, вони поводяться більш розкуто та емоційно", - передає видання слова експерта.

"Гарячий секс відволікає від нездужань й активізує кровообіг. Крім того, під час сексу виробляються гормони щастя, а після божевільної вечірки це особливо корисно", - йдеться в статті.

"Секс, - зазначає автор публікації, - зменшує больові відчуття майже на 70%. Той, хто в свята хильнув зайвого, може так побороти обридле похмілля".

"Гормон окситоцин, який виділяється під час сексу, сприяє міцному сну, який у свою чергу зміцнює імунну систему", - зазначає видання. До того ж, під час новорічних свят можна легко набрати зайві кілограми, а заняття сексом сприятливо позначаються на фігурі.

Проте, зазначає експерт, секс з похмілля може бути й підступним.

"Коли погано думаєш, під час випадкового сексу варто бути уважним й не забути про презервативи. Інакше все може закінчитися неприємним сюрпризом", - попереджає Янсон.

Telegram Channel