Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Мешканці луцького гуртожитку просять допомоги у Президента (ВІДЕО)

Працівники заводу 20 років живуть на "пташиних" правах.

Youtube

Мешканці луцького гуртожитку просять допомоги у Президента (ВІДЕО)

Новорічне звернення до Президента та Прем'єр-міністра жителів проблемного гуртожитку

Мешканці гуртожитку заводу "Електротермометрія" у Луцьку багато років не можуть приватизувати власне житло. Цього не дозволяє зробити власник. Люди оббили пороги місцевої влади та судів задля вирішення цієї проблеми, однак вона актуальна і досі.

Гуртожиток від колишнього Приладобудівного заводу, який наприкінці 1990-х приватизували, перейшов до його фонду, а колишні працівники 20 років живуть на пташиних правах.

Напередодні Нового року вони звернулися за допомогою до Президента України та Прем'єр-міністра і розповіли, що присвятили роботі на заводі десятиліття свого життя, але так досі і не мають власного житла.

Гуртожиток від колишнього Приладобудівного заводу, який наприкінці 1990-х приватизували, перейшов до його фонду, а колишні працівники 20 років живуть на пташиних правах. Будинок і комунікації вони утримують за власний кошт. 300 тисяч гривень вони минулого року спрямували на утримання будинку.

" Цей рік ми знову зустрічаємо без віри у майбутнє, констатують близько 300 жителів будинку, які перебувають у підвішеному стані, без впевненості в завтрашньому дні. 

 

Telegram Channel