Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Рекламу – на місце

За минулий рік від вуличної реклами місто отримало 2,5 мільйона гривень.

Волинь-нова

Рекламу – на місце

Озброївшись «болгарками», працівники Рівненського міського управління архітектури взялися приводити до ладу центральну частину Рівного. У планах — спиляти усі строкаті вивіски, які псують вигляд будинків. Нові правила з їхнього розміщення ухвалив міськвиконком. А уся та реклама, яка їм суперечить, буде демонтована

Чиновники обіцяють, що першою перемогою у цій війні стане фасад будинку №57 на вулиці Соборній. Власники магазинів, які розташовані там на першому поверсі, пообіцяли найближчим часом свої вивіски самостійно замінити.

 Міський голова Рівного Володимир Хомко говорить, що цю боротьбу із засиллям реклами на вулицях підтримують і мешканці міста.

Говорить заступник міського голови Рівного Віталій Герман: «Нові правила розміщення вивісок в обласному центрі було ухвалено ще в листопаді минулого року. Тепер нам залишилося привести до норми усе те, що уже «наліплено». А цей фасад будинку на Соборній, 57 стане демонстрацією серйозності наших намірів. Плануємо цьогоріч так само привести до ладу всі фасади будинків на вулицях Соборній (від Київської до Дубенської), Симона Петлюри і Словацького.

Міський голова Рівного Володимир Хомко говорить, що цю боротьбу із засиллям реклами на вулицях підтримують і мешканці міста. І заявляє, якби місто мало більше влади, то знесли б усе за день.

Щоправда, за минулий рік від тієї ж вуличної реклами бюджет Рівного отримав 2,5 мільйона гривень.

Валентин СТАВСЬКИЙ.

Telegram Channel