Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Діти з сімей, що знаходяться в складних життєвих обставинах, завдяки благодійникам  куштували піцу

Це був найкращий подарунок під час зимових канікул

Карітас-Волинь

Діти з сімей, що знаходяться в складних життєвих обставинах, завдяки благодійникам куштували піцу

Завдяки доброті та небайдужості пана Артура до дітей, що потребують підтримки, стався можливим довгоочікуваний похід вихованців центру в кафе «Фемелі»

Підопічні Центру для дітей та сімей Карітас-Волинь це діти з сімей, що знаходяться в складних життєвих обставинах, напередодні Різдва Христового отримали незвичний подарунок від постійного благодійника Артур Фемелі. Про це йдеться на сторінці організації у «Фейсбуці». Завдяки доброті та небайдужості пана Артура до дітей, що потребують підтримки, стався можливим довгоочікуваний похід вихованців центру в кафе «Фемелі» на піцу. Кожна дитина потребує уваги та мріє про спільний сімейний відпочинок. Але, на превеликий жаль, не всі діти мають можливість спільно зі своїми батьками проводити час в кафе та інших розважальних місцях.

Для деяких дітлахів це взагалі був перший візит до закладу такого типу, про це були тільки мрії.

Для деяких дітлахів це взагалі був перший візит до закладу такого типу, про це були тільки мрії. Адміністрація кафе радо та гостинно зустріла веселий гурт. Частувала смачними піцами та вітамінним чаєм, дітлахи розважалися в ігровій кімнаті. Благодійник подарував підопічним соціального центру незабутні емоції та піднесений настрій. Саме місце кафе надзвичайно затишне, тепле, гарно прикрашене до новорічно-різдвяних свят, додало відчуття справжнього свята. Це був найкращий подарунок під час зимових канікул.

«Дякуємо Вам, Артур Фемелі, за ваше сердечне тепло, що дарує усмішки, які сяють на обличчях дітей, за вашу людяність, щире серце, за здійснення дитячих мрій. Бажаємо Вам в цей святковий час миру, радості, добра, душевного спокою, Божої ласки! Нехай Господь Вас завжди охороняє й дарує сили і натхнення на нові добрі справи!» - йдеться у дописі. 

Telegram Channel