Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Майбутні Сальвадори Далі малювали свої перші шедеври (Фото)

Зустріч відбулася у рамках започаткованого керівником найвищої виконавчої гілки влади на Волині Олександром Савченком флешмобу Спілкуйся нарівні

Волинська ОДА

Майбутні Сальвадори Далі малювали свої перші шедеври (Фото)

Надзвичайні діти спробували себе у ролі художників та створили перші у житті власні картини. Малювали ж витвори мистецтва вони разом із заступником голови обласної державної адміністрації Світланою Мишковець сьогодні, 8 січня 2018 року. Зустріч відбулася у рамках започаткованого керівником найвищої виконавчої гілки влади на Волині Олександром Савченком флешмобу #Спілкуйся_нарівні. Місцем проведення чергового етапу акції добра обрали Волинський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді

Майстер-клас із малювання для 4 діток Затурцівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки» та 2 підлітків Волинської обласної громадської організації батьків дітей із синдромом Дауна провела луцька художниця Маргарита Паламарчук. А позаяк більшість із дітей ніколи не бували на морі, тож свою мрію спробували втілити на полотні.

Слід зазначити, що кожен учасник майстерки проявив неабиякі вміння. Відтак, Світлана Євтихіївна, не приховуючи емоцій, зізналася:

– Діти – просто супер. Їх потрібно огортати теплом та увагою. Розумію, що коли почати працювати з ними з самого дитинства, то можемо досягнути неабияких успіхів. Такі ж заходи, як сьогодні, котрі ми називаємо модним словом «флешмоб», сприяють тому, щоб дітки отримували новий досвід, а їхній кругозір – розширювався.

До слова, Сальвадор Далі намалював свою першу картину, коли йому було всього лише шість років. А найменший учасник нинішнього майстер-класу з малювання – того ж віку.

На завершення заходу учасники нинішнього флешмобу отримали власні витвори мистецтва у подарунок. Вони щодня нагадуватимуть їм про те, що кожен із них має талант і за умови повсякчасної роботи над собою – може досягнути успіху.

До слова, Сальвадор Далі намалював свою першу картину, коли йому було всього лише шість років. А найменший учасник нинішнього майстер-класу з малювання – того ж віку. Тож, цілком можливо, що ця картина – лише початок його майбутньої бурхливої творчості.

На цьому флешмоб не зупиняється. Далі Світлана Мишковець передала естафету директору департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Оксані Гобод, начальнику управління освіти, науки та молоді Людмилі Плахотній, начальнику управління охорони здоров’я Ігореві Ващенюку, а також начальнику відділу інформаційної політики органу влади Каріні Мариневич.

 
 
 
 

 

Джерело: Відділ інформаційної політики облдержадміністрації.
Telegram Channel