Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Родина, місцеві артисти, сільський голова і представники нардепа вітали волинянина з 90-річним ювілеєм

Многії  Вам літа, добробуту та злагоди!

imk.net.ua

Родина, місцеві артисти, сільський голова і представники нардепа вітали волинянина з 90-річним ювілеєм

Данило Дем’янович Ліхач із села Журавичі Ківерцівського району пережив і роки війни, і голодомор

Вже доброю традицією для команди народного депутата Ірини Констанкевич стало вітати ювілярів з днем народження. Нещодавно свій 90-річний ювілей святкував Данило Дем’янович Ліхач із села Журавичі Ківерцівського району. За 90 років пережив чимало: і роки війни і голодомор .В гостях у ювіляра побувала і помічник народного депутата Лариса Понєдєльник та передала найщиріші слова вітання від Ірини Мирославівни, побажала міцного здоров’я , миру та довгих років життя.

Данило Дем’янович – людина-легенда, один з кращих льонарів області в минулому, колишній керівник господарства села. 59 років прожили вони у парі з дружиною Катериною Василівною, виховали дочку і сина, чотирьох онуків і п'ятеро правнуків.

Данило Дем’янович – людина-легенда, один з кращих льонарів області в минулому, колишній керівник господарства села. 59 років прожили вони у парі з дружиною Катериною Василівною, виховали дочку і сина, чотирьох онуків і п'ятеро правнуків. Уся дружня родина зібралася на родинне свято. Разом з місцевими артистами добрим словом і піснею поздоровила ювіляра і сільский голова Алла Гонтар.

Тож, наш шановний Дмитро Якимовичу, ми ще і ще раз вітаємо Вас зі знаменним ювілеєм. Зичимо щасливого довголіття, сімейного затишку та щирої любові рідних і близьких.

Джерело: Сайт Ірини Констанкевич
Telegram Channel