Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Ще можна долучитися до благодійної акції

Акція згуртувала місцеві релігійні громади

Газета «Полісся»

Ще можна долучитися до благодійної акції

У Карасинській сільській громаді Камінь-Каширського району триває збір коштів для захисників України

Розуміючи, наскільки важко воїнам-захисникам витримувати фронтові будні, прагнучи щиро подякувати солдатам за їх героїчну справу, а заразом привітати зі святами, громади сіл Карасин і Карпилівка влаштували на теренах рідних населених пунктів благодійний флешмоб-коляду, мета якого — зібрати кошти для військовослужбовців, які нині перебувають у зоні проведення операції об’єднаних сил. Насамперед із 14-ї Окремої механізованої бригади.

Загалом у сільських будинках культури, у храмах було проведено кілька тематичних заходів, концерти. Зібрані на них кошти передали на потреби армійців.

Стартувала акція наприкінці грудня, згуртувавши навколо себе місцеві релігійні громади, працівників закладів культури, небайдужих мешканців згаданих сіл. Загалом у сільських будинках культури, у храмах було проведено кілька тематичних заходів, концерти. Зібрані на них кошти передали на потреби армійців. Окрім цього члени церкви “Ковчег спасіння” села Карпилівка протягом свят відвідали односельчан-учасників АТО та вручили їм продуктові набори, а карпилівські християни-п’ятидесятники організували святкову євангелізацію.

Триватиме благодійний флешмоб до 13 січня цього року.

Олександр ПРИЙМАК

 

 

Telegram Channel