Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
За кошти держбюджету оновлено травматологічне відділення Ковельської лікарні

Головний лікар закладу Олег Самчук анонсував відкриття оновленого кабінету МРТ.

kovelrada.gov.ua

За кошти держбюджету оновлено травматологічне відділення Ковельської лікарні

По-новому тепер виглядають кабінети медперсоналу, ординаторська, коридор та дві палати

В міськрайонному територіальному медичному об`єднанні відремонтували адміністративну частину приміщень травматологічного відділення.

Як розповів головний лікар Олег Самчук, вперше медичний заклад отримав фінансування на це з державного бюджету — 500 тисяч гривень. Половину грошей  пішло на ремонт хірургії, іншу спрямували на  травматологічне відділення. 

Аби виконати роботи тут в повному обсязі,  таку ж суму було  додано з міського бюджету та використано кошти  МТМО.

Міський голова Олег Кіндер привітав колектив з новорічно-різдвяними святами.  Він зауважив: «Приємно, що так починається рік, що такі зміни  відбуваються в медичному закладі. І традиція зустрічей з подібних приводів, сподіваюсь, матиме продовження надалі».

У палатах встановлено зручні меблі, телевізори. Одна з них має власний санвузол з душовою кабіною.

 Завідуючий відділенням Ігор Рибак провів екскурсію і показав, що на сьогодні вдалось зробити. А це — дві палати для хворих. Там уже встановлено зручні меблі, телевізори. Одна з них має власний санвузол з душовою кабіною.

Старша медична сестра Тетяна Лайтар розповідає, що і колектив теж долучився до важливої справи: «Власними силами провели демонтаж. Хороша працювала тут бригада будівельників. Задоволені їх професійним підходом. Все ми робили з душею, аби  пацієнтам було у нас було затишно, по-домашньому комфортно  і це сприяло їх швидшому одужанню».

Джерело: Офіційний сайт Ковельської міськради.
Telegram Channel