Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Колківському училищі колядували та знайомилися з нетрадиційними формами роботи з учнями (Фото)

Методична кав'ярня

Колківське вище професійне училище

У Колківському училищі колядували та знайомилися з нетрадиційними формами роботи з учнями (Фото)

Викладачі й майстри виробничого навчання зібралися у гостинній хаті училища, де відбулася методична кав'ярня

Педагоги ділилися досвідом роботи, методичними знахідками, ознайомилися з нетрадиційними формами роботи з учнями. Ведучі молоді педагоги Наталія Калуш, Ольга Гребень, Людмила Кайдик, Анна Чвир, Микола Товкач, Іванна Єфімчук розповіли про досвід старших колег, подякували за роботу. З теплими привітаннями, побажанням здоров'я, радості, благополуччя, успіхів у роботі прийшли на захід учні й педагоги Колківської музичної школи та священники Колківського благочиння, які разом з педагогами училища виконали колядки.

З теплими привітаннями, побажанням здоров'я, радості, благополуччя, успіхів у роботі прийшли на захід учні й педагоги Колківської музичної школи та священники Колківського благочиння, які разом з педагогами училища виконали колядки.

Цікаво пройшли педагогічні гостини «Прийшли до тебе три празники в гості». Лунали колядки, які розкрили багатство фольклору українського народу, щедрість його душі. Педагоги говорили про зимові свята, звичаї обряди, повязані з ними. Захід був корисним, пройшов у теплій обстановці.

 
Джерело: Колківське вище професійне училище / Kolky higher vocational school
Telegram Channel