Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Учні Прилісненської громади стали найактивнішими учасниками благодійної акції «Подаруй дитині казку»

Прилісненсьі школярі творили диво для тих, хто в нього вірить!

Прилісненська ОТГ

Учні Прилісненської громади стали найактивнішими учасниками благодійної акції «Подаруй дитині казку»

Благодійність і волонтерський рух тепер стали не тільки актуальним і масштабним проявом безкорисливої допомоги, але і внутрішньою потребою кожної людини, небайдужої та чуйної до чужих проблем

Якщо з ранніх років надавати дитині можливість робити добрі справи, брати участь у благодійності, співчувати людям, то діти навчаться бути милосердними, людяними, відчувають себе потрібними не тільки своїм батькам і близьким, а й зовсім незнайомим людям, відчують свою користь і можливості, розповідається на сайті Прилісненської ОТГ.

Прилісненська громада зібрала іграшки, книжки, альбоми, олівці, пазли, і навіть написані дружні листи в підтримку дітей, які проживають на Сході.

Новорічні свята - це казковий час, і завжди приємно долучитися до здійснення мрій тих, хто найбільше потребує підтримки та допомоги. І саме в цей час учні та вчителі закладів освіти Прилісненської об'єднаної територіальної громади долучилися до благодійної акції «Подаруй дитині казку», мета якої – збір дитячих книжок, іграшок, власноруч виготовлених сувенірів для діток, які проживають на окупованій території.

 

Прилісненська громада стала найактивнішим учасником акції, були зібрані іграшки, книжки, альбоми, олівці, пазли, і навіть написані дружні листи в підтримку дітей, які проживають на Сході.

 
Telegram Channel