Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Керівник районного ДСНС попався на хабарі у 1000 доларів

Підполковника затримали в порядку ст. 208 КПК України.

houstondwi/Photos mp Flickr

Керівник районного ДСНС попався на хабарі у 1000 доларів

Затримання зловмисника проводили в одному з районних центрів Львівщини слідчі територіального управління ДБР у Львові, працівники обласного управління захисту економіки за процесуального керівництва ГПУ

У прес-службі ДБР у Львові відмовились уточнити, де саме затримали посадовця, вказавши лише, що це трапилось вранці 11 січня у одному з районних центрів, передає ZAXID.NET. Наразі також невідомо прізвище затриманого керівника.

Підполковник цивільного захисту, який є керівником одного з районних відділів ДСНС Львівщини, вимагав 1 тисячу доларів хабара за працевлаштування.

Як вказано на сайті ДБР, підполковник цивільного захисту, який є керівником одного з районних відділів ДСНС Львівщини, вимагав 1 тисячу доларів хабара за працевлаштування.

Слідчими територіального управління ДБР у Львові розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.368 ККУ (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання службовою особою неправомірної вигоди, предметом якого була неправомірна вигода у великому розмірі або вчинене службовою особою, яка займає відповідальне становище).

Telegram Channel