Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У Ковелі відбулися «Різдвяні зустрічі» з «Надією» 

Керівник студії та організатор святкових імпрез – Ірина Новожилова. 

kovelrada.gov.ua

У Ковелі відбулися «Різдвяні зустрічі» з «Надією» 

П’ятнадцятий рік поспіль на зимові свята дитяча студія естрадного співу «Надія» запрошує ковельчан у Народний дім «Просвіта»

Це традиційне мистецьке дійство, яке проходить на початку нового року. І щоразу юні артисти дивують своїм талантом і  досягненнями. Постійно зростає їх рівень підготовки, стає різноманітнішим  репертуар.

Цього року перша частина програми була витримана у дусі народних традицій. Зі сцени лунали колядки та щедрівки. До другої — увійшли  новорічні та різдвяні пісні. 

«Різдвяні зустрічі» – це хороша можливість юним даруванням вийти на сцену, відчути себе артистом.

Творчих успіхів, натхнення, нових цікавих проектів учасникам концерту побажав директор народного дому «Просвіта»  Михайло Пірожик та вручив квіти керівнику, а  вихованцям – смачні подарунки.

«Ми не забуваємо наші українські звичаї, вчимо пісні, які співали ще наші бабусі і прабабусі.  Поєднуємо з сучасними творами. «Різдвяні зустрічі» – це хороша можливість юним даруванням вийти на сцену, відчути себе артистом, справитись зі своїми переживаннями. Батьки теж підтримують нас, допомагають в усьому.  Сподіваюсь, що і наступного року  у Ковелі Різдво буде з “Надією», – зазначила керівник студії Ірина Новожилова.

Джерело: Офіційний сайт Ковельської міськради.
Telegram Channel