Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Молода пара загинула в орендованій квартирі в центрі Львова

Остаточну причину смерті буде встановлено після проведення експертизи.

УНІАН

Молода пара загинула в орендованій квартирі в центрі Львова

Трагічний випадок трапився у п’ятницю, 11 січня, на вулиці Дорошенка обласного центру

Четверо молодих людей з Києва поселилися у квартиру у четвер, 10 січня. У п'ятницю зранку дівчину та хлопця віком 23 та 20 років з діагнозом «отруєння чадним газом» медики доставили у лікарню. Тіла двох інших 21-річних хлопця та дівчини без ознак життя виявили в сусідній кімнаті, передає Zaxid.net.

Господар попередив туристів, щоб не включали пічку. А вони взяли і запалили.

«11 січня близько 11:30 до поліції надійшло повідомлення від лікарів про те, що прибувши на виклик, вони виявили у квартирі на вул. Дорошенка у Львові тіла дівчини та хлопця без ознак життя», – повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції Львівщини.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. За словами медиків, після обстеження постраждалих з’ясувалося, що дівчина не потребує допомоги, а хлопця поклали у барокамеру, проте загрози його життю чи здоров’ю нема.

Поліцейські встановлюють обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Як розповідають сусіди, у помешканні був якісний ремонт і нова побутова техніка. Проте стояла стара пічка, через яку й могла статися біда.

«В них пічка стояла. І та пічка була така дуже старовинна, антикварна. Господарі робили ремонт в квартирі, а ту пічку не розібрали. Просто так тримали для краси. Але господар їх попередив, щоб вони ту пічку не включали. А вони взяли і запалили. Він їх попереджав, що пічка є в несправному стані. А вони, видно, змерзли з дороги чи що. І скоріше всього так і сталось», ‒ розповіла сусідка пані Ірина.

Telegram Channel