Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
З початку агресії РФ на Донбасі від розриву мін загинули 269 цивільних

Кількість жертв війни на Донбасі зростає.

mil.ru

З початку агресії РФ на Донбасі від розриву мін загинули 269 цивільних

Останнім часом збільшилася кількість випадків підриву цивільного населення на мінах та вибухонебезпечних залишках війни в окремих районах Донецької та Луганської областей тимчасово непідконтрольних уряду України та в сірій зоні

З початком агресії РФ на Донбасі внаслідок підриву на мінах та вибухонебезпечних залишках війни загинули 269 цивільні особи, ще 564 отримали поранення. Такі цифри надало управління екологічної безпеки та протимінної діяльності Міністерства оборони України, передає УНН.

27 дітей загинуло та 98 поранено.

«З початком агресії Російської Федерації на територіях Донецької та Луганської областей внаслідок підриву на мінах та вибухонебезпечних залишках війни постраждало 833 цивільні особи (269 загинуло та 564 поранено), з них 125 дітей (27 загинуло та 98 поранено)», – йдеться у відповіді на запит журналістів.

«За останні 3 місяці зафіксовано 17 випадків підриву населення на мінах та вибухонебезпечних залишках війни, з них всього 2 на підконтрольній уряду України території. Внаслідок згаданих підривів 8 осіб загинуло, з них 3 дітей, та 13 осіб отримали поранення, в тому числі 3 дітей», – повідомили в управлінні.

Telegram Channel