Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Семи ковельчанам відшкодували гроші за житло

Станом на 1 січня 2019 року придбали житло сім осіб, серед них - двоє, яким призначено грошову компенсацію у 2017 році. 

kovelrada.gov.ua

Семи ковельчанам відшкодували гроші за житло

Питання щодо забезпечення житлом учасників АТО, членів їх сімей та інших пільгових категорій населення розглядала спеціальна комісія

На виконання державної програми щодо забезпечення житлом  деяких категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членів їх сімей, у листопаді  2016 року у Ковелі створено спеціальну комісію, повідомляє Ковельська міська рада.

Упродовж  2018 року комісія розглянула звернення 11 громадян. А саме:  чотирьох учасників АТО з інвалідністю внаслідок війни І-ІІ групи, двох членів сімей загиблих військовослужбовців, чотирьох осіб з інвалідністю внаслідок  війни І-ІІ групи, які брали участь у бойових діях на території інших держав, однієї внутрішньо переміщеної особи з числа учасників АТО. 

Грошова компенсація на придбання житла виділена семи громадянам. Двом - відмовлено  у зв’язку з відсутністю права на її  отримання.  

Грошова компенсація на придбання житла виділена семи громадянам. Двом - відмовлено  у зв’язку з відсутністю права на її  отримання. Для двох осіб з інвалідністю внаслідок війни І-ІІ групи з числа учасників АТО подано потребу департаменту соціального захисту населення Волинської ОДА щодо виплати у нинішньому  році . 

Станом на 1 січня 2019 року придбали житло сім осіб, серед них - двоє, яким призначено грошову компенсацію у 2017 році. 

Громадяни, які не купили помешкання, мають право використати кошти впродовж 12 місяців з дня їх отримання на свої спецрахунки в АТ «Ощадбанк». 

Telegram Channel