Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
На Горохівщині колядують заради порятунку новонародженої Єви Грибок, який необхідна пересадка печінки

І Звіздар-школяр Стасик Цариця в унісон співу дорослих сповіщав найгарнішу земну новину мелодією Різдвяних дзвіночків.

Фото Лесі ВЛАШИНЕЦЬ.

На Горохівщині колядують заради порятунку новонародженої Єви Грибок, який необхідна пересадка печінки

З цією метою учасники вокального ансамблю «Надвечір’я» клубу села Підбереззя ходили по оселях жителів районного центру

В українських оселях Різдво Христове настає зі сяйвом світанкової зорі, зі сердечною молитвою і взаємними людськими прощеннями, з найгарнішими людськими привітаннями і побажаннями. Колядники у ці прекрасні дні – найбажаніші гості в світлиці кожного господаря-християнина, а горохівчани цього року знову щиро радіють, що  співці звеселяють  їх найгарнішими піснеспівами на честь народження Божого Сина.

Цій дівчинці, щоб вижити,  терміново потрібна вартісна операція за кордоном.

Одними з перших  із мелодійною колядою в райцентр  завітали учасники вокального ансамблю «Надвечір’я» клубу села Підбереззя. Зичили здоров’я і всіх гараздів віршами, а Звіздар-школяр Стасик Цариця в унісон співу дорослих сповіщав найгарнішу земну новину мелодією Різдвяних дзвіночків.

Зі  слів засновника «Надвечір’я» Раїси Мужик і її співучих колег Галини Арцимені, Раїси Клец, баяніста Анатолія Юрчука, Віри Кондратюк, Лариси Вавринюк (на світлині), всі кошти, якими господарі обдарують колектив за Різдвяний пісенний зорепад, будуть пожертвою для новонародженої  Єви Грибок. Цій дівчинці, як ми писали, щоб вижити,  терміново потрібна вартісна операція за кордоном.

Леся ВЛАШИНЕЦЬ.

Telegram Channel