Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Що Рівненщина може запропонувати китайцям?

Волині варто перейняти досвід.

Радіо Трек.

Що Рівненщина може запропонувати китайцям?

Область однією з перших в Україні виходить на азіатський туристичний ринок

Буклети «Рівненщина туристична» переклали китайською і навесні інформаційні матеріали представлять на виставці у Китаї. Про це розповіла заступник начальника управління культури і туризму Рівненської облдержадміністрації Ярослава Гаврилова, інформує прес-служба ОДА, повідомляє портал Радіо Трек.

- До програм, які організовують міжнародні туроператори, входить Рівненська область. Туристи з Китаю цікавляться нашими туристичними об’єктами, особливо Тунелем кохання. Тому і є попит на інформацію саме китайською мовою. До того ж, у нас є ще багато інших туристичних родзинок. Тому сподіваємося, що така друкована продукція допоможе підвищити рівень впізнаваності та популяризує область на виставках за кордоном.

 У буклетах зображено понад 30 різних туристичних об’єктів Рівненщини.

За її словами, Рівненщина – одна з перших областей, яка виходить на китайський туристичний ринок. Найближчим часом інформаційні матеріали представлять на виставці ITB China 2019, що проходитиме у Китаї навесні.

У буклетах зображено понад 30 різних туристичних об’єктів Рівненщини. Серед них Тараканівський форт, Дубенський, Острозький, Клеванський, Новомалинський замки, Поле Берестецької битви, Юзефінський дуб та інші.

Автором малюнків для буклета став рівненський художник Олексій Огонь. Переклад на китайську зробив Інститут Конфуція при КНУ імені Тараса Шевченка. Тираж інформаційних матеріалів складає близько тисячі примірників.

Telegram Channel