Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Малеча Заболоттівської ОТГ зробила мешканцям громади різдвяний подарунок

Дивували талантом юні вихованці музичної школи

Заболоттівська ОТГ

Малеча Заболоттівської ОТГ зробила мешканцям громади різдвяний подарунок

В Заболоттівській дитячій музичній школі відбувся традиційний Різдвяний концерт за участі учнів та викладачів закладу

Свято стало приємним Різдвяним подарунком батькам та гостям. Усі присутні мали нагоду насолодитись чудовим співом та яскравим виконанням на музичних інструментах. Про це інформують на сторінці Заболоттівської об’єднаної територіальної громади у «Фейсбуці». 

А також подарувала школі духовий музичний інструмент – трубу та кілька комплектів гітарних струн. 

Глядачів урочисто зустрічав духовий оркестр школи. А далі всі поринули у Різдвяну подорож музикою та піснею. У виконанні учнів школи звучали твори класиків, сучасних авторів та народні композиції, зачаровуючи глядачів та даруючи їм насолоду. Високим професіоналізмом та майстерністю виконання вразили гостей свята вокальні та інструментальні колективи викладачів. 
Наприкінці дійства до зали завітали колядники – учасники зразкового хору «Благовіст». А найпопулярнішу в Україні колядку «Нова радість стала» виконали всі разом: і учасники концерту, і глядачі. 

На завершення, присутня на святі заступник селищного голови Надія Антонівна Денисюк, подякувала учням та викладачам музичної школи за організацію і проведення Різдвяного концерту, за святковий настрій та хвилини насолоди. А також подарувала школі духовий музичний інструмент – трубу та кілька комплектів гітарних струн. 

Директор школи Тетяна Олександрівна Акопджанян привітала всіх присутніх з Різдвяними святами та подякувала керівництву громади за підтримку школи та оновлення музичних інструментів.

 
 

 

 

Telegram Channel