Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Волинянка здобула перемогу у Першості оперативного командування «Захід» з воєнізованої лижної гонки

Чоловіки бігли 3 км, жінки- 2 км.

Прес-служба ОК Захід.

Волинянка здобула перемогу у Першості оперативного командування «Захід» з воєнізованої лижної гонки

А команда 14-ї окремої механізованої бригади у загальному заліку має 2 командне місце серед 12 учасників!

 У Рівненському гарнізоні пройшли змагання з воєнізованої лижної гонки на першість оперативного командування «Захід». Дванадцять команд, до яких увійшли представники від військових частин та підрозділів командування, долали снігові дистанції у два і три кілометри. До складу команд увійшли як військовослужбовці чоловіки, так і жінки. Ще на самому старті відчувався дух суперництва. 

Серед жінок першість виборола старший сержант Калініна С.П. - військовослужбовець 14 окремої механізованої бригади. 

Загалом, кращими у цьогорічній лижній гонці була команда окремого батальйону охорони та обслуговування. Котра показала справжній командний дух та проявила волю до перемоги. 

Серед індивідуального заліку кращим лижником став старший солдат Стрілець В.В - військовослужбовець окремої артилерійської бригади.

Серед жінок першість виборола старший сержант Світлана Калініна - військовослужбовець 14 окремої механізованої бригади. Наступним етапом буде першість з воєнізованої гонки Сухопутних військ.  Володимир-Волинська ОМБР у загальному заліку має 2 командне місце. 

«У той час, коли ви повернулись із фронту, і вам псують нерви тим, що не пускають у відпустку, бо буде парад- не буде параду- парад переноситься, ви все-таки спокійно тренувались і досягли крутого результату! Я дуже хочу подякувати і відмітити дуже скромного тренера і організатора усіх цих спортивних дійств- Максима Омельяна!!! Він, хоч і старший сержант, але воює із перших днів війни і є натхненником усіх спортивних змагань, де беруть участь воїни 14-ї бригади!» - привітав волинських військовослужбовців депутат Волинської обласної ради Костянтин Зінкевич

 
Джерело: Прес-служба Оперативного Командування «Захід»
Telegram Channel