Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Щоб вашим ногам було тепліше

Простий, але дієвий спосіб.

Ukr.Media.

Щоб вашим ногам було тепліше

Як утеплити зимове взуття за «копійки»

Замерзлі ноги - головна причина нежиті та застуди в холодну пору року. Є різні способи утеплити черевики: одні радять класти хутряну устілку, інші — надягати щільніші шкарпетки. Але найкращий спосіб знають досвідчені мандрівники. Про нього розповідає портал Ukr.Media.

 Спосіб, який підійде для дитячого та дорослого зимового взуття.

Звичайно, найкраще подбати про якісне шкіряне взуття на натуральному хутрі або обзавестися сучасною парою черевиків або чобіт з нубука. Але якщо такої можливості немає, то врятує ситуацію цей копійчаний спосіб. Спосіб, який підійде для дитячого та дорослого зимового взуття.

 

Для утеплення пропонуємо використовувати спеціальні устілки з фольги. Тієї самої, теплоізоляційної, яка використовується для утеплення стін і відбиття тепла від батарей (багато прокладають за батареєю таку фольгу, і тепле повітря залишається в кімнаті).

Все, що потрібно, - вирізати зі шматка такої фольги устілку за розміром. В якості зразка візьміть устілку зі свого взуття, обведіть маркером і акуратно виріжте ножицями. Потім зробіть в устілці декілька отворів діаметром не більше 5 мм, Це потрібно для того, щоб ноги не пріли!

Готову устілку з фольги потрібно помістити на низ взуття, зверху покласти звичайну. Навіть у найлютіші морози ви будете почувати себе набагато комфортніше.

Telegram Channel