Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
До місцевих бюджетів Волині надійшло 471,5 мільйона гривень єдиного податку

Підприємці-спрощенці Волині у 2018 році спрямували до місцевих бюджетів на 31,4 відсотка більше єдиного податку

Волинь-нова

До місцевих бюджетів Волині надійшло 471,5 мільйона гривень єдиного податку

Таким чином, торік громади Волині отримали від спрощенців на 31,4 відсотка більше єдиного податку проти 2017 року

Суб’єкти господарювання Волині, котрі обрали спрощену систему оподаткування в 2018 році сплатили до місцевих бюджетів 471,5 мільйона гривень єдиного податку.

«Тому кожен, хто вирішує зареєструватися підприємцем, повинен зважено  підійти до питання фінансових зобов’язань, які виникають у такому випадку. Бізнес-план кожного, хто має намір започаткувати підприємницьку діяльність, обов’язково повинен враховувати податкові вимоги до такого платника щодо сплати податків до державного та місцевого бюджетів. Як свідчить практика, більшість підприємців сумлінно виконують свої податкові зобов’язання», - на цьому в ході тематичної зустрічі з громадянами, котрі вирішили започаткувати бізнес, в Луцькому міському центрі зайнятості наголосила завідувач сектору комунікацій Олена Нікотіна.

Бізнес-план кожного, хто має намір започаткувати підприємницьку діяльність, обов’язково повинен враховувати податкові вимоги до такого платника щодо сплати податків до державного та місцевого бюджетів.

Посадовець акцентувала увагу учасників заходу на тому, що державна реєстрація фізичної особи підприємцем передбачає подачу документів Держреєстратору за місцем свого проживання.

«Після розгляду документів і за відсутності підстав про відмову упродовж двох робочих днів Держреєстратор робить запис у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб -підприємців та громадських формувань. Дата запису в ЄДР вважається датою держреєстрації. Саме з цього моменту виникають податкові зобов’язання», - підкреслила Олена Нікотіна.

Джерело:  Сектор комунікацій ГУ ДФС у Волинській області
Telegram Channel