Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Сонячні діти віншували представникам одного з найбільших підприємств області добробуту і процвітання

Добре, що вони стукають до нас і приносять нам своє сонце

Modern-Expo Group

Сонячні діти віншували представникам одного з найбільших підприємств області добробуту і процвітання

Діти з синдромом Дауна – світлі й надзвичайно відкриті. Вони вчаться танцювати, співати, декламувати, грати в театральних постановках, і від безпосередності їхнього виконання тане серце

У головному офісі Modern-Expo Group, йдеться на сторінці підприємства у «Фейсбуці», діти та батьки з громадської організації «Даун-синдром» подарували нам елементи вертепу, привітали зі святами і заспівали колядок.

Участь у різних заходах - їхній спосіб адаптувати дітей до соціуму, сказати про те, що ці діти можуть не лише вчитися, але й з часом працювати.

Виконували свої номери хтось старанно, а хтось - дуже завзято. Менші – попереду, надійною опорою позаду – дорослі, справжні воїни в боротьбі за своїх сонячних дітей. Голова цієї громадської організації Олена Мельник, син якої, Андрій, зібрав під час виступу особливо щедрі оплески, розповіла, що лише за минулий рік вони побували на восьми фестивалях.

Участь у різних заходах - їхній спосіб адаптувати дітей до соціуму, сказати про те, що ці діти можуть не лише вчитися, але й з часом працювати. Час соціальної відповідальності кожного – це сьогодні!

 
Telegram Channel