Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Ветеранів АТО лікуватимуть... пілатесом

ЦЕ допомога ветеранам АТО/ООС позбутися больових відчуттів та покращити стан здоров'я.

facebook.com/Tetyana Myalkovska

Ветеранів АТО лікуватимуть... пілатесом

Учора, в госпіталі ветеранів війни Лєна Бове презентувала книгу «Пілатес чоловікам»

Атовці активно включилися в діалог, спробували практично деякі вправи та отримали безкоштовно книги, повідомила на сторінці у  «Фейсбуці» Тетяна Мялковська. У презентації взяли участь учасники АТО, фізіотерапевти, психологи та капелани.

Мета заходу: волонтерська допомога ветеранам АТО / ООС позбутися больових відчуттів та покращити стан здоров'я.

Авторка видання Лєна Бове прилетіла на зустріч з Лондона. А вже сьогодні о 11,00 відбудеться безплатний майстер клас з пілатесу та презентація книги «Пілатес для чоловіків» у Луцькому центрі первинної медико санітарної допомоги, в кабінеті психолога Олени Звєрєвої на просп. Волі 66А. 

На зустріч організатори запрошуються фізіотерапевтів, реабілітологів, ветеранів АТО / ООС. Мета заходу: волонтерська допомога ветеранам АТО / ООС позбутися больових відчуттів та покращити стан здоров'я, інформує Громадська спілка «Спілка воїнів АТО Волині». 

Пілатес для чоловіків передбачає комплексний розвиток і тренування всіх груп м’язів, в тому числі, суттєве покращення розтяжки. Повільні розмірені вправи якнайкраще налаштовують на релаксацію, сприяють зняттю психологічної напруги і боротьбі зі стресами. Адже ця техніка заснована на плавних, зосереджених рухах. Під час занять велика увага приділяється диханню і правильній формі виконання. Це допомагає стати більш сконцентрованим, зібраним, уважним до деталей, навчитись контролювати свої думки та емоції.

 
 
Telegram Channel