Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Маленькі ковельчани, батьки яких загинули у зоні АТО, отримали подарунки

Приємно, що є люди, люди - з сонцем у серці

facebook.com/Inna Tretyak

Маленькі ковельчани, батьки яких загинули у зоні АТО, отримали подарунки

У внутрішньому світі людини доброта – це сонце, колись говорив Гюго. Ось так, відчуваючи потребу світити для інших, народжуються волонтери

Кілька років поспіль Ковельський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді тісно співпрацює з чудовою волонтеркою Тамарою Трейгут, власницею невеличкого магазину «ТОМіКОМ», пише на на своїй сторінці у «Фейсбуці» директор міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Інна Третяк. «Щоразу дітки, сім'ї яких опинилися у скруті, отримують цікаві та корисні подарунки від чарівної власниці магазину. У когось з'являється на голівці гарний віночок чи прикраса, а хтось поповнює свій гардероб новими чарівними сукнями, панчохами та штанцями. І так вже кілька років, пані Тамара допомагає соціальним працівникам долати життєві негаразди сімей, які до них звернулися», - зазначає чиновниця. 

Зазделегідь дбайливо підібрані речі порадували своїх нових власників. Пані Тамара потурбувалася і про матусь, вручивши жінкам гарні сукні. 

Учора магазин «ТОМіКОМ», вручив подарунки діткам, батьки яких загинули у зоні АТО. Зазделегідь дбайливо підібрані речі порадували своїх нових власників. Пані Тамара потурбувалася і про матусь, вручивши жінкам гарні сукні. 

«Приємно, що у нашому місті живуть такі чудові люди, люди - з сонцем усередині. Міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді щиро вдячний Тамарі Трейгут та її сім'ї за підтримку та допомогу. Нехай у вашому житті буде багато добра!», - написала Інна Третяк.

Telegram Channel