Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Новий освітній проект «Fan english» запустили у Ковелі (Фото)

Діти з великим захопленням вивчають іноземну мову

facebook.com/Inna Tretyak

Новий освітній проект «Fan english» запустили у Ковелі (Фото)

Англійська - це цікаво!

Ковельський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді разом зі своїм волонтером Корпусу Миру, Кесіді Кремтон, пише на на своїй сторінці у «Фейсбуці» його директор Інна Третяк, розпочали новий освітній проект.

Креативні вправи та неперевершена посмішка Кесіді творять справжні дива з малечею! Діти з великим захопленням грають в ігри, ставлять мудрі запитання, пізнають дивовижний світ іноземної мови.

«Fan english» спрямований на дітей 5-6 класів загальноосвітніх навчальних закладів. Інтерактивне занняття триває лише протягом 45 хв, проте діти встигають дізнатися багато нового та цікавого.

«Креативні вправи та неперевершена посмішка Кесіді творять справжні дива з малечею! Діти з великим захопленням грають в ігри, ставлять мудрі запитання, пізнають дивовижний світ іноземної мови. Приємно, що у наших шкалах працюють чудові педагоги, справжні професіонали. Їх підтримка дуже важлива для нас, адже так легше працювати та знаходити необхідні " точки дотику" з класом. Цей проект допоможе міському центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді втілити у життя більш маштабніші ідеї, які плануються вже найближчим часом»,  - зазначає керівник міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді. 

 

 

Telegram Channel