Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
Соцмережі тролять Тимошенко: «Поплакала і…знов фіалка розцвіла» (Відео)

Про Юлію Тимошенко зняли жарт

LiveJournal

Соцмережі тролять Тимошенко: «Поплакала і…знов фіалка розцвіла» (Відео)

Хіт українського гурту KAZKA у 2018-му році побив усі музичні чарти

Їхній хіт «Плакала» переклали російською і англійською мовами. І його цитують усі. Учні однієї з українських сільських шкіл переспівали мегапопулярну композицію групи KAZKA "Плакала" і раптово прославилися. Всього за добу роликом в соціальній мережі Facebook подивилися 52 тисячі користувачів, півтори тисячі поділилися записом.  На відео учні співають про нелегку шкільну долю: необхідність написати твір, ходити на уроки фізкультури, домашки на кухні і так далі. Причому пародію виконують не тільки діти, але і педагоги. Запис так сподобався користувачам, що вони не шкодували слів на похвалу і рекомендували дітям знімати.

Врятує світ, і людей, і тваринок, Слова цілющі її лікують тіло: нормальний курс, дешевий газ, весна. Зі слів її так буде, як прийде вона.

А тепер інтернет-жартівники вирішили «потролили» лідерку ВО «Батьківщина» Юлію Тимошенко… 

«Врятує світ, і людей, і тваринок, Слова цілющі її лікують тіло: нормальний курс, дешевий газ, весна. Зі слів її так буде, як прийде вона. Поплакала  і знов, фіалка розвіла, бігбордами країну заляпала. Ти Юля молода розплетена коса, з ровесницями б краще балакала...», - потролили Юлію Тимошенко українські жартівники. 

Самій Юлії Тимошенко пісня «Плакала»  гурту KAZKA дотепер подобалася. «Композиція молодого українського гурту «Казка» набрала майже 45-ть мільйонів переглядів на YouTube!!! І це ще навіть не кліп, а просто – музика, пісня… Однозначний успіх! Сьогодні «Плакала» слухають не тільки у Києві, Львові чи в Одесі, але й в Нью-Йорку, в Лондоні і в Токіо… Люди в захопленні. Пишуть: «Не знаєм, про що в тій пісні йдеться, але дуже гарно». Я гадаю, такі речі і такі талановиті люди роблять для визнання України в світі більше, аніж всякі міністерства, відомства і самміти. І це вже вкотре підтверджує: українська пісня – національний стратегічний ресурс!» - писала Юлія Тимошенко на своїй сторінці у «Фейсбуці». 

 

 

Telegram Channel