Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Рівненщині правоохоронці виявили 8 порушень передвиборчої агітації

Поліцейські обіцяють надалі проводити такі рейди і не лише на території Рівного, а й всієї області.

tyzhden.ua

На Рівненщині правоохоронці виявили 8 порушень передвиборчої агітації

4 факти зловживань помітили поліцейські учора, 18 січня, під час рейду спільно з громадським об’єднанням «ОПОРА

На чотирьох білбордах із кандидатом у президенти були відсутні відомості про установу, яка здійснювала друк, тираж, інформації про осіб, відповідальних за випуск та замовника відповідних матеріалів було виявлено учора в Рівному. Такі порушення кваліфікуються за частиною 2 статті 212-13 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

На осіб, причетних до вчинених правопорушень складено п’ять протоколів та адмінматеріали скерувані до суду для прийняття рішення.

Ще три аналогічні правопорушення в обласному центрі також були виявлені 10 січня та одне – 14 січня.

На осіб, причетних до вчинених правопорушень складено п’ять протоколів та адмінматеріали скерувані до суду для прийняття рішення. Санкція статті передбачає покарання у виді накладення штрафу на громадян від трьох до п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб - від двадцяти до тридцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. За трьома фактами ще триває перевірка, встановлюються особи, причетні до порушення Закону.

Як повідомив заступник Голови Національної поліції України Олександр Фацевич, за час цьогорічної виборчої кампанії поліція вже склала 15 адмінпротоколів.

Джерело: Офіційний сайт Національної поліції.
Telegram Channel