Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Жительці Старої Гути вручили медаль «Мати-героїня»

Заступник голови Старовижівської РДА Петро Філюк і вручив медаль та почесне посвідчення до нагороди матері–героїні.

stvadm.gov.ua

Жительці Старої Гути вручили медаль «Мати-героїня»

Згідно Указу Президента України Надії Гаврилюк присвоєно Почесне звання «Мати-героїня»

До відзначення цією нагородою представляються багатодітні матері, які виховали до восьмирічного віку п’ять і більше дітей, створили належні умови для їх інтелектуального, фізичного та духовного розвитку. Надія Павлівна – багатодітна мама, яка народила і виховує 5 діток. У цій дружній і великій сім’ї діти зростають добрими, навчаються чесності, порядності та відповідальності. Батьки створили всі умови для їх повноцінного, щасливого життя, інформує Старовижівська РДА.

З найкращими словами привітань виконав приємну місію заступник голови районної державної адміністрації Петро Філюк і вручив медаль та почесне посвідчення до нагороди матері–героїні.

Надія Павлівна – багатодітна мама, яка народила і виховує 5 діток. У цій дружній і великій сім’ї діти зростають добрими, навчаються чесності, порядності та відповідальності.  

До вітань приєднався і очільник місцевої громади Василь Вавринюк та висловив Надії Павлівні найщиріші слова вдячності. Побажав довгих років життя, здоров’я і наснаги, люблячих онуків, сміху і радості у родині, любові та добробуту.

А працівники місцевого будинку культури доповнили вітання гарними віршованими та пісенними номерами.

Telegram Channel