Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Четверо волинянок отримали ключі від квартир

Четверо дівчат відтепер мають власне житло.

Скрін з відео

Четверо волинянок отримали ключі від квартир

Для сиріт це стане хорошим стартом у житті

Ключі від квартир вручили чотирьом сиротам. Про це повідомляє Волинська ОДА на своєму каналі у Ютуб.

Кошти на оплату житла прийшли ще минулого року. Усього минулоріч було придбано 29 квартир.

Кошти на оплату житла прийшли ще минулого року. Усього минулоріч було придбано 29 квартир. 

"Сподіваюся, що цього року придбаємо ще більше, – сказав голова Волинської ОДА Олександр Савченко. – Для дітей-сиріт будуємо будинки батьківського типу".

Дівчатам також вручили подарункові сертифікати на фотосесію від фотографа Анастасії Альошиної.

Отож, Оксана Кулик отримала квартиру у місті Луцьку по вулиці Стрілецькій. Вікторія Мул отримала квартиру у місті Луцьку по вулиці Шевченка. Оксана Безименко отримала квартиру у місті Луцьк по вулиці Шевченка. Олена Пініна отримала квартиру у місті Луцьк по вулиці Гулака-Артемовського, інформує Волинська ОДА.

Нагадаємо, минулого року область отримала субвенцію з державного бюджету у сумі 6 мільйонів 906 тисяч гривень. За ці кошти виготовлено проектну документацію на будівництво житла для дитячого будинку сімейного типу у місті Рожище та придбано 16 квартир для 22 дітей-сиріт та осіб з їх числа. Окрім того, відповідно до обласної цільової соціальної Програми забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа на 2017-2021 роки, у 2018 році освоєно 5,5 мільйонів гривень, з них - 2,8 мільйона – кошти обласного бюджету. За ці кошти придбано 13 квартир та будинків для 15 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа. А також проведено ремонтні роботи у 10 квартирах та будинках, які належить на праві власності 16 дітям-сиротам.

Telegram Channel