Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Неповнолітня дівчинка на Буковині викрала автівку

Власник припаркувався біля свого помешкання, залишив ключі в замку запалення й не замкнув дверцята.

tva.ua

Неповнолітня дівчинка на Буковині викрала автівку

Сьогодні об 11.43 на спецлінію “102” надійшло повідомлення від 37-річного жителя Сторожинця про викрадення автомобіля

Чоловік заявив, що 15 хвилин тому невідома особа заволоділа його автомобілем “Volkswagen Golf” червоного кольору. Власник припаркувався біля свого помешкання та необачно залишив ключі в замку запалення й не замкнув дверцята. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Чернівецької області, передає  tva.ua

За кермом перебувала неповнолітня жителька Сторожинця 2002 року народження.

“Для встановлення місцезнаходження транспортного засобу правоохоронці негайно ввели оперативний план “Перехват” у місті Чернівці, Сторожинецькому, Путильському, Вижницькому, Глибоцькому, Кіцманському районах, а також орієнтували сусідні області.

Менше, як за годину, автомобіль було знайдено поблизу АЗС в бік села Буденець. За кермом перебувала неповнолітня жителька Сторожинця 2002 року народження.

Наразі правоохоронці з’ясовують всі обставини незаконного заволодіння транспортним засобом.

 

Поліція вкотре звертається до водіїв: для уникнення таких випадків не залишайте ключі від авто в замку запалення або в іншому легкодоступному місці; замикайте автомобіль навіть якщо Ви недалеко відходите від автівки та вона перебуває в полі Вашого зору; необережне поводження з власним майном може спровокувати злочинця на незаконне заволодіння автомобілем”, – йдеться у повідомленні.

Telegram Channel