Курси НБУ $ 39.57 € 42.16
Поліція викрила жителя Луцька у розповсюдженні наркотиків

У 18-річного жителя обласного центру 40 г. амфетаміну.

vl.npu.gov.ua

Поліція викрила жителя Луцька у розповсюдженні наркотиків

18-річний житель Луцька займався розповсюдженням наркотиків через так звані закладки

Учора, посеред дня, на вулиці Кривий Вал у Луцьку співробітники управління протидії наркозлочинності під час поверхневого огляду виявили у 18-річного жителя обласного центру 40 г. амфетаміну, інформує ГУ НП у Волинській області.

Окрім цього, в юнака правоохоронці вилучили мобільний телефон із фотографіями місць так званих закладок наркотиків. У результаті проведених оперативних заходів поліцейські викрили в різних районах Луцька ще шість місць із закладеними для продажу наркотиками. 

Цього ж дня на вулиці Шота Руставелі в обласному центрі оперативники Луцького відділу поліції виявили в 17-річного лучанина поліетиленовий пакет із марихуаною, вагою 15 г.

У результаті проведених оперативних заходів поліцейські викрили в різних районах Луцька ще шість місць із закладеними для продажу наркотиками.  

Усе вилучене направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту.

Цих закладок вже не існує.
Цих закладок вже не існує.

 

 
 

 

Telegram Channel