Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Волинянина покарали за погрози вбивством прокурору

За погрози вбити, чоловік відсидить 1 рік та 5 місяців.

ternograd.te.ua

Волинянина покарали за погрози вбивством прокурору

На один рік та п’ять місяців втрапив за ґрати мешканець Нововолинська, який погрожував прокурору убивством

13 грудня 2017 року у приміщенні Нововолинського міського суду раніше судимий, у тому числі за зґвалтування та грабіж, 27-річний молодик, який, вийшовши з місць позбавлення волі, вчинив нові насильницькі злочини, привселюдно, після оголошення судом ухвали про продовження йому строку тримання під вартою, на якому наполягала старший групи прокурорів у провадженні, пообіцяв убити державного обвинувача.

27-річний молодик, який, вийшовши з місць позбавлення волі, вчинив нові насильницькі злочини, привселюдно пообіцяв убити державного обвинувача. 

Інформацію про погрозу вбивством прокурору у зв’язку із виконанням ним службових обов’язків (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 345 КК України) було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Згодом обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення громадянином цього злочину скерували до суду.

Нововолинський міський суд, визнавши чоловіка винним у скоєному, призначив йому покарання у виді 1 року та 5 місяців позбавлення волі.

Наталка МУРАХЕВИЧ, прес-секретар прокурора області

Telegram Channel