Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Рожищенському районі 60 відсотків призовників не з’явилися на комісію

Голова районної призовної комісії Інна Сергійчук розповіла про підсумки проведення призову.

rozhadm.gov.ua

У Рожищенському районі 60 відсотків призовників не з’явилися на комісію

Протягом осінньо-зимового призову 2018 року було складено 8 адміністративних протоколів про порушення законодавства про військовий обов’язок і військову службу

Учора голова райдержадміністрації Інна Гайворонська провела апаратну нараду, в якій взяли участь начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, керівники територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади в районі, інформує Рожищенська РДА.

Про виконання Територіального плану заходів цивільного захисту району у 2018 році та основні завдання на 2019 рік доповів начальник сектору з питань цивільного захисту  райдержадміністрації Олександр Гаталай.

Посадовець зазначив, що у минулому році здійснено ряд заходів щодо підготовки сил і засобів цивільного захисту, проведено відновлювальні роботи з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на території району. Важливі та актуальні питання цивільного захисту населення розглядалися на засіданнях районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій райдержадміністрації. Зокрема, детально аналізувалося питання використання та утримання захисних споруд цивільного захисту. Так, на оперативному обліку в районі знаходиться 38 захисних споруд, з яких: 32 – найпростіші укриття, 6 - протирадіаційні укриття. Щоквартально проводились технічні перевірки спрацювання системи оповіщення населення. На часі вирішення питання щодо побудови та впровадження нової сучасної системи оповіщення міста. Відповідна робота продовжуватиметься і у 2019 році.

Планове завдання по відправці юнаків на службу в армію для Рожищенського районного військового комісаріату складало 25 чоловік. До військових частин за результатами осіннього-зимового призову відправлено 31 особа, що становить 124%. 

Голова райдержадміністрації Інна Гайворонська звернула увагу на профілактичну роботу щодо запобігання пожеж на торфовищах, а також на вирішення питання облаштування безпечних зон відпочинку на водоймах району.

Про підсумки проведення призову громадян на строкову військову службу на території району в жовтні-грудні 2018 року проінформувала присутніх заступник голови райдержадміністрації, голова районної призовної комісії Інна Сергійчук. Так, планове завдання по відправці юнаків на службу в армію для Рожищенського районного військового комісаріату складало 25 чоловік. До військових частин за результатами осіннього-зимового призову відправлено 31 особа, що становить 124%.

На засідання призовної комісії не з’явились 402 особи (59 відсотків громадян, які підлягали призову). Протягом осінньо-зимового призову 2018 року було складено 8 адміністративних протоколів про порушення законодавства про військовий обов’язок і військову службу.

Telegram Channel