Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Конфісковані «євробляхи» віддають військовим (Відео)

Військовим передали «євробляхи».

скрін з відео

Конфісковані «євробляхи» віддають військовим (Відео)

Мінюст передав армії та поліцейським конфісковані авто на європейських номерах. Вартість переданого транспорту, як повідомили у міністерстві, – понад 20 млн грн. Розмитнювати машини для військових не потрібно

Легковики та вантажівку для потреб військових і поліції передало Міністерство юстиції. Йдеться про конфісковану техніка, яку не продали під час електронних торгів. Її вартість, як повідомили у Мін'юсті, – понад 20 млн грн.

Цього разу передали п'ять автомобілів і одну вантажівку. Легковики – на європейській реєстрації. Однак за їхнє розмитнення платити не доведеться. Адже законодавство дозволяє військовим зареєструвати "євробляхи" без сплати мит. І хоч усі автівки не нові, однак, як переконують армійці та поліцейські, – дуже необхідні для них.

Лише за 2018 рік до наших військових,що перебувають на сході, захищають нашу країну, було передано більше 80 авто.

«Такі передачі відбуваються постійно. Можу сказати, що лише за 2018 рік до наших військових,що перебувають на сході, захищають нашу країну, було передано більше 80 авто», – зазначив генеральний директор ДП "Сетам" Віктор Вишньов.

Заступник командира військової частини Андрій Сацюк уточнив: «Це для перевезення особового складу. Бо у нас у частини немає легкового транспорту. Економніше перевозити людей не на "Уралах", а на легковому транспорті».

 

Джерело: 24tv
Telegram Channel